trešdiena, 2011. gada 2. marts

"My Little Pony" - "Hard To Be Good", "Capital Of Norway" (video), "My Little Pony play the hits of​.​.​. My Little Pony" (pilns albums, audio)


Ievadot meklētājos vārdu salikumu "My Little Pony", izlēks lērums lapu ar rozā zirdziņiem, kam no dibena nāk ārā tik pat koši rozā spalvas, kas labākajā gadījumā būs aste. Tomēr mazi poniji nav tikai zirdziņi sēdoša suņa augumā, tie ir arī iedvesmas avots grupu nosaukumu izvēlē pieciem jauniem, muzikāliem cilvēkiem no Norvēģijas galvaspilsētas Oslo.

Grupa "My Little Pony" spēlē viegli uztveramu indie-pop stila mūziku un ir vieni no kārtējiem (labā nozīmē) skandināvu mūzikas tipiskajiem pārstāvjiem. 2009.gadā pēc pāris gadus pastāvēšanas mazie poniji izdeva savu debijas plati "Think Too Much", ko samērā augstu novērtēja vietējie mūzikas kritiķi, un albums tika izdots arī dažās valstīs ārpus Norvēģijas. "My Little Pony" dalībnieki dzīvo mūzikā ar sirdi un dvēseli - paši dziesmas sacer, paši izpilda un ļoti labprāt uzstājas koncertos. Grupas neilgās pastāvēšanas laikā tā uzstājusies jau vairākos simtos koncertu.

Šā gada 17.janvārī "My Little Pony" izdeva jaunu studijas plati "Making Marks". Turpinājumā singls no plates "Hard To Be Good" mīļā video versijā ar zīlonīšiem, kā arī dziesmas "Capital Of Norway" filmklips un labāko "My Little Pony" dziesmu izlasīte audioversijā.







Papildus resursi:
http://www.myspace.com/mylittleponyoslo
http://www.facebook.com/pages/My-Little-Pony-official

Foto raksta ievadā no grupas "My Little Pony" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: