pirmdiena, 2011. gada 21. marts

"Real Ones" - "Sister To All" (video), "Yaya", "Six In The Morning" (audio)


Pēdējo trīs gadu laikā norvēģu kvintets "Real Ones" ierakstījis un uzdevis divas plates - "All For The Neighbourhood" (2008) un "EKKO (instrumental opus 1)" (2009). Tagad viņi ir gatavi savam piektajam studijas albumam "First Night On Earth".

Viņi, "Real Ones", ir pieci vīri no Norvēģijas, kuru spēlētā mūzika saknes radušas, ietekmējoties no tādām grupām kā "The Band", "The Flaming Lips" un "Wilco", pārvēršot to "skandināviskā melanholijā ar brīnišķīgām vokālajām harmonijām". Tā par viņiem raksta mūzikas prese Skandināvijā.

Vokāli grupa skan spēcīgi, jo dzied trīs no pieciem grupas dalībniekiem. "Real Ones" jaunā albuma "First Night On Earth" visas dziesmas ieguvušas arī videoversijas, bet īpaši izceļama dziesma "Sister To All", kurā savu pirmo duetā karjerā iedziedājusi Sūzana Zundfora. Daļēji jaunais albums ierakstīts vecā fermā kalnainā Norvēģijas apvidū, un tas atkal un atkal liek saklausīt Skandināvijas noti šajā, nenoliedzami, jaukajā platē.

Video ar Zundforu dziesmai "Sister To All" turpinājumā, kā arī dziesma "Yaya" no tās pašas plates ("Firt Night On Earth") un tad ieskatam vēl "Six In The Morning" no plates "All for the Neighbourhood".

Sister To All (feat. Susanne Sundfør) from Real Ones on Vimeo.



Real Ones - Yaya by warnermusicnorway

Find more Real Ones albums at Myspace Music



Papildus resursi:
http://www.myspace.com/realonesmusic
http://realones.no/videos/

Foto raksta ievadā no grupas "Real Ones" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: