piektdiena, 2011. gada 4. marts

"Underdøgs" - "Signs" (video), "Scar", "Dreams" (audio)


Pieci somu alternatīvie rokeri apvienojušies grupā "Underdøgs", kas aktīvi izdod singlus jau no 2003.gada, startējot ar singlplati "Love Has Left The Building". Gadu vēlāk vēsie somi sāka aktīvu koncertdzīvi, apceļojot gan Japānu, gan uzstājoties dažādos festivālos, tai skaitā pašmāju "Helldone-festival" Helsinkos, kurā savus tautiešus priecējuši arī "HIM".

"Underdøgs" spēlē vārda tiešā nozīmē piepildītu rokmūziku - tajā netrūkst ne skarbāku ģitāras solo, ne vieglas taustiņinstrumentu solo partijas. Ja nepatīk izteikts roks vai indīpops, "Underdøgs" būs īstie, jo atrodas kaut kur pa vidu. Viņu dziesmas var skanēt fonā un radīt tiešām brīnišķīgas emocijas, pat neko nepīpējot.

Nekas aktuālāks par 2009.gada singlplati "Scarsigns" grupai "Underdøgs", šķiet, šobrīd, nav. Tomēr, par cik šī grupa nav tipisko radiostaciju "pleilistu" sastāvdaļa, domājams, arī gandrīz divus gadus veca plate daudziem būs jaunums. Plate sastāv no divām dziesmām, kas arī sastāda tās nosaukumu - "Scar" un "Signs". No viena audio, no otra video un vēl audio dziesmai "Dreams" no singlplates "Do You Hear My Voice?" (2007).



Find more artists like UNDERDØGS at Myspace Music



Find more artists like UNDERDØGS at Myspace Music



Papildus resursi:
http://www.underdogsmusic.com
http://www.myspace.com/finunderdogs

Foto raksta ievadā no grupas "Underdøgs" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: