otrdiena, 2011. gada 1. februāris

"Fleet Foxes" - "Helplessness Blues" (audio, bezmaksas lejupielāde), "White Winter Hymnal" (video)



Sietlas (ASV) folkgrupa "Fleet Foxes" darījusi bezgala laimīgus visus savus fanus, paziņojot, ka šā gada 2.maijā (grupas mājas lapā gan figurē 3.maijs) klajā nāks otrais tās albums "Helplessness Blues". 2008.gadā "Fleet Foxes" burtiski nogāza no kājām visus folkmūzikas cienītājus un pazinējus ar savā vārdā nosaukto debijas plati.

Grupa atklājusi, ka jaunajā platē būs 12 pēdējā gada laikā ierakstītas dziesmas un zināms, ka viens no "Fleet Foxes" Eiropas tūres koncertiem notiks 31.maijā Londonā. "Fleet Foxes" debijas albums 2008.gadā tika nosaukts par mūzikas žurnāla "Mojo" Gada albumu, bet viņu sekotāju un fanu pūlis auga ne dienām, bet stundām. Par vienu tādu pārīti duetu "First Aid Kit" stāstīts jau iepriekš.

Gaidot jauno plati, "Fleet Foxes" ikvienam laipni piedāvā bez maksas lejupielādēt pirmo "Helplessness Blues" priekšvēstnesi - tāda paša nosaukuma singlu (to var izdarīt šeit zemāk). Un, atceroties vecos, labos laikus, turpinājumā arī debijas albuma mistiskās dziesmas "White Winter Hymnal" tikpat mistiskais video.
Fleet Foxes - Helplessness Blues by subpop

Fleet Foxes "White Winter Hymnal" from Sub Pop Records on Vimeo.




Papildus resursi:
http://www.fleetfoxes.com/
http://www.myspace.com/fleetfoxes
http://www.facebook.com/pages/Fleet-Foxes

Foto raksta ievadā no grupas "Facebook" profila.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: