pirmdiena, 2011. gada 28. februāris

"Royal Republic" - "All Because of You", "Underwear" (video), "We Are The Royal" (pilns albums, audio)


Par zviedru "The Offspring" dēvētie "Royal Republic" ir 2007.gadā Zviedrijas pilsētā Malmē dibināts kvartets, kas gadu vēlāk ieguva galveno festivāla "Swedish Emergenza Festival" balvu, bet tikai vēl pēc gada izdeva savu debijas singlu "All Because Of You".



Grupas balssvīrs Adams Grāns stāsta, ka sevi kā grupu puiši sākuši uztvert jau pēc pāris mēģinājumiem. "Jau pēc otrā vai trešā mēģinājuma mums bija nākotnes plāni kā grupai "Royal Republic". Tas likās kas jauns un aizraujošs - gluži kā pirmo reizi pačamdīt savas draudzenes "pupeļus"," droši vien savās kuplajās ūsās smaidot Adams atzinies savas mājas lapas tekstu autoram.

Lai arī grupas debijas albums "We Are The Royal" Zviedrijā nāca klajā jau pagājušā gada februārī, citur Eiropā, piemēram, Vācijā un Francijā, tas gaidāms tikai šā gada 14.martā. Adams, Hannes, Jonas un Pērs nav baznīcas zēnu kora skolas absolventi, viņi savās dziesmās par visu runā ar ironiju. "Protams, mēs neņemam sevi pārāk nopietni," atklāts ir Adams. "Mēs ceram, ka klausoties, piemēram, dziesmas "Underwear" vai "Good To Be Bad", cilvēki saklausīs tajās savu daļu ironijas un nesāks mūs uzskatīt par kaut kādām baigām primadonnām. Mēs neesam rokzvaigznes (pagaidām)!"

Tad nu atliek vien iepazīt šos zviedru mazliet nekaunīgos rokerus darbībā. Video dziesmai "Underwear" un albums "We Are The Royal" (iepazīšanās versijā) pilnībā noklausāms šeit zemāk.



Royal Republic - We Are The Royal by Cosmos Music Group

Papildus resursi:
http://www.royalrepublicband.com/RR/
http://www.myspace.com/royalrepublicsweden
http://www.facebook.com/royalrepublic?v=wall

Foto raksta ievadā no "Royal Republic" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: