svētdiena, 2012. gada 5. februāris

10 dziesmas, ko atrada Osama Bin Ladena laptopā

Pagājušā gada 2.maijā ASV prezidents Baraks Obama televīzijas uzrunā visai pasaulei paziņoja, ka Amerika atkal tai izdarījusi lielu pakalpojumu, likvidējot teroristu Nr.1 Osamu Bin Ladenu. Tiesa, aizmirstot piebilst, ka pašas ASV viņu tādu arī radīja. Bet šoreiz ne par sazvērestības teorijām, kuras vēsta, ka Bin Ladens patiesībā bijis ASV sabiedrotais, mākslīgi radīts "mērķis, kurš attaisno visus līdzekļus", tādējādi atbrīvojot rokas amerikāņu elitei, paplašinot savu "Čikāgas skolas" ietekmi, nosedzot Afganistānu, Pakistānu un citas islama valstis. Daudz interesantāks par šīm teorijām ir fakts, ka pēc terorista likvidēšanas viņa dzīvesvietā izņemtajā laptopā bija atrodama visnotaļ solīda pornogrāfisko filmu un Rietumu popmūzikas dziesmu kolekcija. Šokējoši! Sevišķi Bin Ladena sekotājiem, kuriem vadonis allaž potēja, ka viss rietumnieciskais ir drauds islamam, nemaz nerunājot par filmām, kurās pupi un dibeni nav pārklāti parandžām un kurās i ne tuvu nav ietverts neviens no islama pieciem pīlāriem.

Taču, lai arī pupiem un dibeniem principā jau nav ne vainas, šī tomēr nav vietne "Pupu stāsti" vai "Dibenu pasaciņas". Šeit ir mūzikas stāsti, tāpēc, pateicoties sakariem ar ASV izlūkdienestam tuvu stāvošu personu, nu ļoti tuvu stāvošo personu, mums ir iespēja ielūkoties desmit dziesmās, kuras atrada Bin Ladena "iTunes" katalogā.

Šis ir pilnīgi ekskluzīvi! Vēl neviena cita vietne uz Zemeslodes pie šādas informācijas nav tikusi! Pārpublicējot atsauce obligāta! Ja no manis šeit tuvākās dienās nav ne miņas, visticamāk, izlūkdienesta persona būs pastāvējusi ļoti tuvu arī man.

1. Plastic Ono Band - "Give Peace a Chance" ("Remember Love", 1969)


2. Eric Clapton - "I Shot the Sheriff" ("461 Ocean Boulevard", 1974)


3. Celine Dion - "I'm Alive" (EP, 2002)


4. "Queen" - "Pain Is So Close To Pleasure" ("A Kind of Magic", 1986)


5. "Genesis" - "Land Of Confusion" ("Invisible Touch", 1986)



6. Merle Haggard - "America First" ("Chicago Wind", 2005)


7. "John Paul Young" - "Love Is In The Air" ("Love Is In The Air", 1978)


8. Sonny & Cher - "I Got You Babe" ("Look At Us", 1965)


9. Bob Dylan - "Man Gave Names to All the Animals" ("Slow Train Coming", 1979)


10. Lauris Reiniks - "Sirds Sadeg Neparasti" ("Tik Balti", 2003)




Foto ("Samsung i450" mūzikas telefona reklāma) raksta ievadā no www.coloribus.com.

2012, www.musicstories.lv




Nav komentāru: