ceturtdiena, 2015. gada 29. oktobris

Emily Kinney - "This Is War" (2015)

Emīlijas Kinejas vārds, domājams, nevienam neko dižu neizsaka. Varbūt nedaudz vairāk izteiktu Betas Grīnas vārds, bet arī diez vai. Savukārt seriālu "Staigājošie miroņi" jeb "The Walking Dead" nezina tikai retais. Un Beta Grīna ir blondā meitene, kura bija meita sirmajam vīram Heršavam. Abi gan seriālā ir jau pagalam - Heršavam galvu nocirta pustrakais Admirālis, savukārt Betu ar šāvienu vēderā likvidēja kāda kareivīga dāma, kura par to pretī saņēma līdzvērtīgu velti, tikai pierē.

Nu lūk, un šī Beta Grīna dzīvē saucas Emīlija Kineja. Izskatās, beigta viņa padarīta tikai "Staigājošajos miroņos", jo reālajā dzīvē Kineja ir pie labas veslības. Un turklāt dzied! Izrādās, trīsdesmit gadus (!!!) vecā aktrise nupat laidusi klajā jau savu trešo albumu "This Is War" (amizants nosaukums staigājošo miroņu kontekstā). 

Iespējams, visprātīgāk būtu nodibināt kādu parlamentārās izmeklēšanas komisiju ar mērķi noskaidrot, kas Kinejai padodas labāk - cirst galvas sadalīšanās stadijā esošiem staigājošiem radījumiem vai dziedāt. "Staigājošajos miroņos" Beta no pelēkas peles beigās pārvērtās par samērā spilgtu personību, taču vienmēr palika otrajā plānā. Šķiet, ar mūziku ir tas pats. Tikai bez beigām un spilgtas personības.

Ar dalību šajā šausmu seriālā (viņa, starp citu, atveido ekrāna varoņus vēl citos TV stāstos, piemēram. "The Flash", "Masters of Sex" un "The Knick") Emīlija Kineja savu ir panākusi - ja smalkās balss īpašniecē neatpazītu trauslo Betu Grīnu, vismaz šī rakstiņa šeit, visticamāk, nebūtu. 

Un tagad vēlreiz izbaudīsim Betas Grīnas bojāejas epizodi (sākt skatīties kaut kur ap 3:50): 



2015, www.musicstories.lv

Nav komentāru: