pirmdiena, 2015. gada 5. oktobris

"Creed" sola atgriezties

Pēc vētrainiem gadiem, kas nesuši sev līdzi gan neskaitāmus arestus par atrašanos publiskās vietās dzērumā, gan seksa skandālus, atklātībā parādoties orālā seksa video ar grūpijām, arī neadekvātu uzvešanos kontaktos ar Baltā nama administrāciju, ar skaidru skatu uz dzīvi sācis lūkoties grupas "Creed" līderis Skots Staps (Scott Stapp) (42). Ārstējis atkarību no alkohola un narkotikām, pēc tam mēģinājis slāpēt savu bipolāro traucējumu sekas, Staps sarunā ar žurnālu "Billborad" atzinis, ka ļoti vēlētos "Creed" atkalapvienošanos (grupa praktiski neeksistē no 2004.gada).

Savu nodomu nopietnību Staps apliecina ar ziņu, ka jau novembrī iznāks "Creed" retrospektīvs trīs CD komplekts ar visu grupas hitu akustiskajām versijām, fragmentiem no dažādiem koncertiem, kā arī iepriekš neizdotu dziesmu demo ierakstiem. Jauns "Creed" albums tiek plānots pēc pusotra gada. "Nekas nav akmenī cirsts, bet tas [jaunais albums] ir redzeslokā," atzīst Staps. "Mēs visi ["Creed" dalībnieki savā starpā] komunicējam, un ar to viss sakās."

Iepriekšējie desmit gadi Stapam maksāja gandrīz visu - karjeru, ģimeni, dzīvību galu galā. Bet liktenis bija vēlīgs, un Stapa sieva Džaklīna, sapratusi, ka vīra "dilēriumi" nav tikai alkohola un narkotiku radīti apziņas baltie plankumi, bet nopietna garīga slimība, pēc dažu nedēļu šķirtības atsāka komunikāciju ar laulāto, un savas attiecības kārtoja ne tikai pie ģimenes psihologa, bet arī TV realitātes šovā "Couples Therapy". "Bailes, protams, bija, bet mēs lēmumu [piedalīties] pieņēmām visa ģimene," žurnālam "Billboard" saka Džaklīna. "Mūsu pusauga dēlam (Stapu ģimenē kopā ir trīs bērni - aut.piez.) [lēmuma pieņemšanā] bija liela loma. Viņš teica: "Mamm, jums tas patiešām ir jāizdara!"." Piedalīties šajā realitātes šovā bija neomulīgi, atzīst Staps. "Jo iemesli, kāpēc tur atradāmies, bija īsti."

Turpinājumā TV kompānijas ABC sižets, kurā Stapu pāris stāsta par saviem pēdējo gadu pārdzīvojumiem un ceļu uz izdziedināsanu.


Foto raksta ievadā no žurnāla "People".

2015, www.musicstories.lv


Nav komentāru: