pirmdiena, 2011. gada 26. septembris

Skylar Grey – "Invisible" (jaunākie singli un albumi - 26.09.2011)

Hollija Brūka Hafermane savos divdesmit piecos ir iemēģinājusi roku dažādos radošos arodos - dziedājusi, komponējusi, spēlējusi un producējusi. Kaut kad nākamajā gadā viņa laidīs klajā savu otro studijas plati "Invinsible", tituldziesma no kuras šajā nedēļā ir galvenā mūsu dziesma. Bet laikam mūzikas industrija šajā nedēļā sēņo vai dara ko citu, ja pat aiz jaunu singlu trūkuma jāliek Pupumarijas Dženiferes Lopesas neeenooormaaali "advancētais" video...

Jaunajai "Blink-182" platei droši vien gan būšu par vecu, bet nu jau pajukušās britu grupas "Suede" līderis Brets Andersons ar savu jauno plati "Black Rainbows" gan kārdina pat manā sirmajā vecumā. Gluži kā Džeims Morisons - jau iepriekšējā nedēļā iepazinām singlu no šīs plates "I Won't Let You Go"; skaidrs, ka jaunā plate būs bez pārsteigumiem (labā nozīmē, protams). Un, visbeidzot, atceroties tālos gadus, kad vidusskolā staigājām ar Dītera Bolena frizūrām, šonedēļ varam grimt atmiņās par tiem laikiem, kad pirmo reizi izdzirdējām "Nirvanas" "Smells Like A Teen Spirit". Ar mani tas notika Zviedrijā, dzīvojot mācītāja mājā pie viņa dēla apmaiņas brauciena laikā - noklausījies dziesmu, draudzes gana atvase nopirka visu manis kontrabandā līdzi atvesto šņabi. Labi nopelnīju.

NEDĒĻAS SINGLS! Skylar Grey – "Invisible"


"All The Young" – "Quiet Night In"


Jennifer Lopez – "Papi"


"Viva Brother" – "Time Machine"


"You Me At Six" – "Loverboy"


Šonedēļ vēl iznāk šādi albumi:
"Beth Hart and Joe Bonamassa" – "Don't Explain"
"Blink-182" – "Neighborhoods"
Brett Anderson – "Black Rainbows"
"Death In Vegas" – "Trans-Love Energies"
"Dum Dum Girls" – "Only In Dreams"
"Evile" – "Five Serpent's Teeth"
"Frankmusik" – "Do It In The Am"
James Morrison – "The Awakening"
Jason Derulo – "Future History"
J.Cole – "The Cole World: The Sideline Story"
"Kai Fish" - "Life In Monochrome"
LeAnn Rimes – "Lady And Gentleman"
"Machine Head" – "Unto The Locust"
Marcus Foster – "Nameless Path"
"Mastodon" – "The Hunter"
"Misfits" – "Devil's Rain"
Nicola Roberts – "Cinderella's Eyes"
"Nirvana" – "Nevermind" (pārizdota versija)
"Switchfoot" – "Vice Verses"
"Wilco" – "The Whole Love"
"Zola Jesus" – "Conatus"

Atskaņas no pagājušās nedēļas albumiem:

"Kasabian" – "Velociraptor!"
Šis laikam ir tas gadījums, kad beidzot pielec. Nekad iepriekš nebiju izpratis "Kasabian" mūziku, vairākkārt piespiežot sevi klausīties viņu 2006.gada plati "Empire". Ar "Velociraptor!" tas nāca bez piespiešanās - viegli un aizraujoši.

"The Silver Seas" – "Chateau Revenge"
Ja 60.to gadu megagrupa "The Beach Boys" vēl būtu pie daudz maz labas veselības un radošā noskaņojumā, šķiet, viņi, nedaudz adaptējoties "indie" mūzikas lauciņā, skanētu gluži kā Nešvilas (ASV) trio "The Silver Seas". Mazliet vecmodīgi, mazliet moderni. Vidējais novērtējums - piecas balles!

"SuperHeavy" – "SuperHeavy"
Šis bija savā ziņā pārsteigums - vienā projektā apvienojušās rokmūzikas un popmūzikas megazvaigznes kopā ar regeja un indiešu mūzikas "speciem". Par šo projektu šeit varēs palasīties rīt, tāpat kā noklausīties visu jauno plati!

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: