ceturtdiena, 2011. gada 8. septembris

"You Can't Win, Charlie Brown" - "Chromatic" (albuma prezentācija, video), "You Can't Win, Charlie Brown" (pilns albums, audio)

Kādam Čārlijam Braunam nav iespējams vinnēt, apgalvoja trīs portugāļu puikas Afonso Kabrals, Salvadors Meneses un Luiss Kosta, 2009.gadā nodibinot trio "You Can't Win, Charlie Brown", kurš visai drīz kļuva par sekstetu. Gadu vēlāk tapa viņu savā vārdā nosauktā debijas singlplate, bet šogad maijā iznāca pilns debijas albums "Chromatic".

"You Can't Win, Charlie Brown" spēlē mūziku, kurā sajaukta "Portugāles skumju sajūta ar britu/amerikāņu mūzikas estētiku". "Grizzly Bear", Niks Dreiks un Sufjans Stīvens ir pašu šo portugāļu elki mūzikā. Gan debijas singlpate, gan albums ir saņēmis daudz cildinošu atsauksmju. Jāpiezīmē, ka īpašu šarmu rada veids, kādā "You Can't Win, Charlie Brown" ieraksta savas dziesmas - uz veclaicīgiem instrumentiem. Un debijas singlpates sešas dziesmas ar šiem instrumentiem ierakstītas mājas apstākļos.

Visiem "Fleet Foxes" faniem! Jums patiks! Un arī pārējie var ievērtēt albuma "Chromatic" video prezentāciju un visu debijas singlplati "You Can't Win, Charlie Brown" šeit zem raksta. Atklāts tik paliek jautājums, kas ir Čārlijs Brauns? Vai tas ir slavenais multfilmu varonis?





Papildus resursi:
http://youcantwincharliebrown.tumblr.com
http://www.myspace.com/youcantwincharlieb
http://pt-br.facebook.com/Youcantwincharliebrown

Foto raksta ievadā no "You Can't Win, Charlie Brown" profila portālā "MySpace".

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: