piektdiena, 2011. gada 16. septembris

"Girls" - "Father, Son, Holy Ghost" (pilns albums, audio)

Varu likt galvu ķīlā, ka duets "Girls" no Sanfrancisko (ASV) savu nosaukumu izvēlējās ne jau bez nolūka. Jo, ievadot meklētājā grupas nosaukumu, lai līdz viņiem tiktu, nākas uzdurties ne vienas vien tautības, frizūras, izmēra un kvadratūras vāverēm. Bet nekas - labs nāk ar gaidīšanu, bet vāveres - ar riekstiem.

Kristofers Ouvens un Čets Juniors Vaits jeb duets "Girls" ir labi pastrādājuši. Ja arī viņi bijuši par slinku labāka grupas nosaukuma izvēlei, mūziku viņi ir radījuši ar 120% atdevi. Viņu otrais albums "Father, Son, Holy Ghost", kurš iznāca šīs nedēļas sākumā, ir, atkal jau jāsaka, viens no šā gada brīnumalbumiem. Tas ir kas tāds, pēc kā dvēsele kliedz laikā, kāds ir aiz loga. Šī nu reiz ir plate visiem dvēseles noskaņojumiem. Puiši ir pacentušies ne vien sarakstīt ļoti daudzveidīgas dziesmas, bet arī tās apdarīt ar fascinējošām instrumentu solo partijām - dažbrīd liekas, ka sēdi piedūmotā blūza kafejnīcā, dažbrīd atgriezies laikos, kad slavas laurus plūca "Squeeze" un Kriss Difords, reizēm... Un tā var turpināt vēl un vēl.

Viena no aizraujošākajām pēdējā laika platēm pilnīgi noteikti. Ja šī plate būtu cilvēks, ieteiktu nekad tai neskatīties acīs - savādāk paņems un nelaidīs vaļā. Bet, ja drosmes daudz, lūdzu!



Papildus resursi:
http://www.facebook.com/GIRLS

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: