piektdiena, 2011. gada 21. janvāris

Anthony D'Amato - "My Father's Son", "Holy War" (audio, bezmaksas lejupielāde)




2010.gada 5.oktobrī 22 gadus vecais Entonijs Damato izdeva jau savu trešo albumu, tā nosaukums "Down Wires". Albums tapa, sadarbojoties ar Bena Kvellera un Natālijas Merčantas pavadošās grupas dalībniekiem, piedaloties arī kanādiešu mūziķim Semam Robertsam, kurš savā zemē tiek uzskatīts ar lielu zvaigzni. Acīmredzot tas ļāva Entonijam savu gaidāmo plati nospēlēt Falkonridžas folkmūzikas festivālā ASV, atvēlot tam galveno skatuvi.

Pagājušais gads Entonijam pagājis radoši - bez plates izdošanas viņš vēl paspējis uzstāties uz vienas skatuves ar Brūsu Springstīnu un "The Cardigans" līderi Ninu Pērsoni, kā arī iesildījis virkni lielu mākslinieku koncertus, t.sk., jau pieminētā Sema Robertsa grupas, Džesses Melina un Metjū Raiena uzstāšanās.

Šķiet, arī prese nav palaidusi gar ausīm šo puisi, veltot viņa daiļradei visai glaimojošus vārdus. Piemēram, avīze "New York Post" Entonija Damato mūziku nodēvējusi par "akustisko mieru", savukārt populārā Amerikas radiostacija "NPR" uzskata, ka no Damato mūzikas staro "siltums un māgnētisms".

Lai dziesmas "My Father's Son" un "Holy War" no Entonija jaunākā albuma "Down Wires" sasilda un "nomagnetizē". Nešaubīgi ievērības cienīgas ir arī dziesmas "Songbirds" un "Silver & Gold", ko iespējams bez maksas lejuplādēt, sekojot norādēm apakšā. Lai, klausoties šajās dziesmās, vismaz prātā pavasaris!

04 My Father's Son by anthonydamatomusic


02 Holy War by anthonydamatomusic





Papildus resursi:
http://www.myspace.com/anthonydamatomusic

Fato raksta ievadā no http://www.nj.com

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: