otrdiena, 2012. gada 10. aprīlis

Rocky Votolato - "Little Spring" (video), "Television of Saints" (2012, pilns albums)

Iespējams, Rokija Votolato tēvs, kurš ir pārliecināts rokeris, izdzirdot dēla pirmos mēģinājumus solo karjeras veidošanā, uzaudzēja vēl vienu kārtu ūsu, lai viņu neviens no rokeru kluba biedriem neatpazīst. Jo tas, ko dara Votolato, vairāk piestāv baletam un varbūt arī kādam meditēšanas pulciņam. Taču līdz tam viņš nav nonācis uzreiz.

Bērnību pavadījis zirgu fermā kādā mazā Teksasas štata pilsētiņā, kurā dzīvoja vien nepilni 700 cilvēki, Votolato pēc tam, kad viņa vecāki izšķīrās, un viņš ar brāli un mammu pārcēlās uz Sietlu, vidusskolā kopā ar dažiem draugiem nodibināja savu pirmo grupu, kuras spēles stils bija vairāk tāds pankmūzikas un indī apvienojums. Taču gāja tur visādi, un paralēli Votolato nolēma darboties savrup, nododoties solo karjeras veidošanai. 1999.gadā klajā nāca viņa paša vārdā nosauktā debijas plate. Votolato izvēlējās sev tuvāko ceļu - sirsnīgas, melodiskas un nomierinošas dziesmas.

Pirms nedēļas dienas gaismu ieraudzīja Votolato jaunākais albums "Television of Saints". Visas sasistās Lieldienu olas, kuras bija jāapēd, dzirdot šīs plates dziedinošās dziesmas, bez ierunām sadosies rokās un rātni dosies pa dabas nolikto ceļu, nevis buntosies un radīs vēderā diskomfortu. Arī pirmie īstenie pavasara saules stari, klausoties šo albumu, sildīs pavisam citādāk - daudz tīkamāk. Tad kāpēc to neizmantot un še pat zem šī raksta nenoklausīties, pirms tam noskatoties arī pašu Votolato darbībā dziesmā par mazo pavasari?





Papildus resursi:
http://www.rockyvotolato.com
http://www.facebook.com/rockyvotolato
http://www.myspace.com/rockyvotolato
http://itunes.apple.com/us/artist/rocky-votolato/id5635171

Foto raksta ievadā no www.rockyvotolato.com.

2012, www.musicstories.lv




Nav komentāru: