sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Deivs Gāns: "Es nevienā brīdī negribēju mirt!" (šī diena mūzikas vēsturē, 1996)

1996.gada 28.maijs kā pēdējā diena uz šis grēcīgās pasaules varēja izrādīties grupas "Depeche Mode" solistam Deivam Gānam. Viņa aizraušanās ar narkotikām nevienam nebija noslēpums, bet šajā dienā, atrodoties Losandželosā (ASV), Gāns savus spēkus pārvērtēja. Nogādāts slimnīcā, viņš tika glābts. Fiziski. Bet ne viņa gribasspēks no netikuma tikt vaļā.

Pāris gadus vēlāk intervijā mūzikas televīzijai "VH1" viņš atzīst, ka narkotiku ziņā tā ir viņa problēma, ka viņam nekad nav gana. "Man vienmēr vajag vēl un vēl, un vairāk, man nekad nav gana," intervijā atzīst Gāns. Un pat pēc šī incidenta, kas viņam gandrīz maksāja dzīvību, Gāns no šī netikuma neatteicās. "Es nevienā brīdī negribēju mirt," atzīst Gāns, kurš pēc kāda laika tomēr meklēja palīdzību. Un, lai arī pāris gadus atpakaļ "Depeche Mode" koncertu Latvijā nācās atcelt Gāna veselības problēmu dēļ, gribētos cerēt, ka niekošanās ar balto pulverīti viņam ir pagājis etaps.

Turpinājumā 1997.gada "VH1" intervija ar Gānu, kurā viņš stāsta par šīm savām atkarībām un šo negadījumu, bet pēc tam video Gāna dziesmai "Saw Something" no šobrīd pēdējās viņa solo plates "Hourglass".






Foto raksta ievadā no www.mixside.com.

2011, www.vilniskronbergs.blogspot.com

Nav komentāru: